Izvor:
07.07.2017 u 17:33
0

Vučić podsetio Amerikance: SAD već imaju bazu u Srbiji – Bondstil!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić negirao je danas pisanje lista „Danas“ da SAD traže da otvore bazu na Ponikvama i podsetio da Amerika već ima svoju bazu na teritoriji naše zemlje – Bondstil.

„SAD već imaju svoju bazu na teritoriji Srbije, to je Bondstil. Mi želimo da imamo svoje centre“, poručio je on u izjavi novinarima.

Ukazao je da Srbija nije bila pitana kada je ta baza građena na našoj teritoriji i da je to bio rezultat – ne poraza, pošto se, primetio je, ne može reći da nas je neko pobedio, jer pobeda nije ako neko gađa sa ogromne visine, a vi ne možete da se branite.

„Mi tada nismo pitani i danas ne možemo da reagujemo“, konstatovao je predsednik.

Kazao je da nije ništa čuo o tome da SAD žele bazu na Ponikvama.

„Ako Danas zna nešto više od mene, očigledno sam neko ko će malo da se pita za to", ironicno je primetio i dodao:

"Nisam čuo da su dobili neke dozvole za to, a ako dobiju – neka me obaveste“, odgovorio je predsednik povodom pisanja Danas-a.

Podvukao je da je Srbija vojno neutralna i da želi svoju vojsku, da ona bude snažna.

„Želimo svoju vojsku i da naša vojska bude jaka, garant bezbednosti i slobode za naše građane. Hvala svima na svakoj vrsti saradnje“, dodao je Vučić.

Rekao je da ne zna da li će neko uspeti da ga zameni na mestu rpedsednika, zato što smatra da mnogi nisu poklonici slobode i nezavisnosti Srbije.

„Ja sam neko ko je uvek više voleo da drži stranu moralu, časti i obrazu, nego stranu sile“, zaključio je Vučić.

tanjug.rs
Foto: Twitter/BalkanNewsbeat

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter