Izvor:
10.07.2017 u 22:30
0

Otkazan skup podrške Ratku Mladiću u Banjaluci!

Skup podrške haškom optuženiku Ratku Mladiću, koji je bio najavljen za sutra u Banjaluci, neće biti održan zbog angažovanja policajaca MUP-a RS na obezbeđenju skupa u Potočarima, kod Srebrenice.

"Ova odluka je donesena imajući u vidu da se na skupu koji je najavljen u Banjaluci očekuje više od 1.000 učesnika, te da policija neće moći da preduzme sve neophodne mere kako bi se ovo okupljanje održalo na bezbedan način", saopšteno je iz MUP-a RS.

Udruženju "Zavetnici", koje je najavilo održavanje skupa u Banjaluci, poručeno je da se može obratiti Policijskoj upravi Banjaluka sa zahtevom za javno okupljanje za neki drugi datum.

tanjug.rs
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter