Izvor:
14.07.2017 u 20:20
0

Vučić: Treba nam jači stimulans, vreme je za razgovor sa Merkelovom i Makronom!

Predsednik Saveta EU Donald Tusk istakao je danas da EU računa na Srbiju, i da Srbija može da računa na punopravno članstvo u EU po završetku dijaloga sa Prištinom.

On je, na zajedničkoj konferenciji za štampu, nakon razgovora sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, kazao da EU računa na Srbiju, kao što Srbija može da računa na EU.

– Na kraju dijaloga stoji punopravno članstvo Srbije u EU. To je ono što smo obećali u Solunu i što smo spremni da ispunimo – naglasio je predsednik Evropskog saveta.

– Srbija je napravila svoj geostrateški izbor odlučujući se za evropski put i tu nema povratka. Nadam se da će tom izboru slediti i akcije – rekao je Tusk.

On je čestitao Srbiji na ulozi u očuvanju regionalne stabilnosti.

– U svojih prvih 50 dana na funkciji predsednika Srbije Vučić se sreo sa svim partnerima u regionu i zalagao se za regionalnu stabilnost i mir – kazao je Tusk.

happytv.rs
Foto: Twitter/POLITICOEurope

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter