Izvor:
15.07.2017 u 14:13
0

KUBUROVIĆ O UBISTVU NA ZAKINTOSU: Pružićemo svu neophodnu pomoć mladićima!

Ministarka pravde Nela Kuburović izjavila je danas da će Ministarstvo pravde pružiti svu neophodnu pomoć mladićima koji su pušteni da se brane sa slobode posle hapšenja na Zakintosu.

Trojica Srba puštena su da se brane sa slobode, dok su četvorica ostala u pritvoru do suđenja zbog tuče u kojoj je nastradao Amerikanac Bakari Henderson.

Kuburović je RTS rekla da je Ministarstvo pravde u svakodnevnom kontaktu sa srpskom ambasadom u Grčkoj koja ima informacije šta se dešava, ali da je i ona lično u kontaktu sa advokatom jednog od mladića u pritvoru.

– Trenutno je za četiri lica određen pritvor. Dvojica mladića već su pušteni da se brane sa slobode i oni su u Srbiji. Svaki oblik komunikacije sa grčkim pravosuđem moraće da ide preko Ministarstva pravde, a mi ćemo pružiti svu neophodnu pomoć licima koji se brane sa slobode – rekla je Kuburović.

Ministarka je navela da od četvorice mladića koji su zadržani u pritvoru, trojica ima 21 godinu, te su smešteni u kazneno-popravni zavod za maloletnike.

izvor/tanjug

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter