Izvor:
16.07.2017 u 17:14
0

Čak 49 srpskih državljana se bori na strani Islamske države!

Ministar je istakao da je u poslednje tri godine policija postigla veoma dobre rezultate, te da je opšti kriminal smanjen za 7,5 odsto.

– Neki su poginuli, neki su još uvek tamo. Nije to veliki broj kao iz drugih država Evrope, ali to su stvari koje uvek zabrinjavju, a pravovremena razmena informacija je jedini nacicn da se zaštitite – rekao je Stefanović.

On je naveo da je bezbednost u zemlji dobra i da policija, sa svim bezbednosnim službama i tužilaštvima, intenzivno radi na tome da građani ne osete bilo kakvu pretnju.

– Bez obzira na terorističke napade u regionu, nestabilnost se nije prelila na Srbiju. Srbije je bila bezbedna, pomoći ćemo i komšijama, jer ne želimo da se to ne dešava u regionu, nama je potrebna stabilnost regiona – rekao je Stefanović.

On je dodao da policija nije dozvolila da se u Srbiji desi teško krivično delo iz oblasti terorizma i čini sve da se tako nešto nikad i ne dogodi.

– Srbija spada u red najbezbednijih zemalja u Evropi – podvukao je Stefanović.

izvor/telegraf

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter