Izvor:
17.07.2017 u 18:21
0

NEOBIČAN OGLAS: Srbi, hvala što niste podržali puč u Turskoj!

Turska ambasada u Beogradu se zahvalila Srbiji jer je odmah posle pokušaja državnog udara u Turskoj stala uz turski narod i demokratiju.

U beogradskoj “Politici” izašao je oglas u kojem se Ambasada Turske u Beogradu zahvaljuje Srbiji jer je odmah nakon pokušaja državnog udara u Turskoj stala uz turski narod i demokratiju.

U oglasu, objavljenom na čitavoj stranici, napominje se da je pre godinu dana, 15. jula 2016. godine, turski narod osujetio pokušaj državnog udara koji su organizovali “članovi terorističke organizacije Fetulaha Gulana, infiltrirani u oružane snage i druge javne ustanove”.

U tekstu sa naslovom “Dok slavimo pobedu demokratije, s poštovanjem se sećamo žrtava, koje su pale 15. jula”, navodi se da je “ono što se desilo bio najstrašniji teroristički napad u historiji Turske, kakav do sada nije viđen”.

Podseća se da je poginulo 250 državljana Turske, a više od 2.000 ranjeno, ali da je turski narod bio jedinstven i hrabro se suprotstavio pučistima, stao ispred tenkova kao živi štit, da bi spriječio zauzimanje javnih ustanova.

– Turski narod je stavio do znanja da neće dozvoliti nedemokratske intervencije, da neće dopustiti da naoružane grupe kreiraju budućnost Turske, već volja naroda – navodi se u oglasu.

telegraf.rs
Foto: Twitter/AlArabiya_Eng, Twitter/foreignpolicy

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter