Izvor:
17.07.2017 u 20:02
0

Saslušan hrvatski general zbog RATNIH ZLOČINA U SISKU!

General Ivan Bobetko saslušan je danas u policiji zbog sumnji vezanih za ratni zločin na sisačkom području.

Prema nezvaničnim informacijama, Bobetko nije uhapšen već je u policiji bio radi "davanja informacija", nakon čega je pušten, prenosi Hina.

Kako se navodi, u policiji se nije mogla dobiti nikakva informacija o Bobetkovu ispitivanju, s obzirom da se radi o "postupanju policije prema konkretnoj osobi".

Ranije danas televizija N1 objavila je da je Bobetko priveden zbog istrage o ratnim zločinima u Sisku, kao i izjavu predsednika Hrvatskog generalskog zbora Pavla Miljavca koji je kazao da je pokušao da sazna o čemu se radi, ali da mu je rečeno "da je istraga tajna" pa nije saznao da li je "Bobetko priveden kao osumnjičeni ili kao svedok".

Ivanov otac Janko Bobetko, koji je umro 2003, bio je jedan od najviših hrvatskih vojnih zvaničnika i načelnik glavnog štaba Hrvatske vojske od 1992. do 1995, godine.

izvor/blic

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter