Izvor:
21.07.2017 u 13:12
0

MINISTAR STEFANOVIĆ:Vlada rešava aferu „Bebe“!

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović saopštio je da je taj resor uputio inicijativu za formiranje mešovite Vladine komisije koja bi radila na rasvetljavanju afere "Bebe".

MINISTAR unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović saopštio je da je taj resor uputio inicijativu za formiranje mešovite Vladine komisije koja bi radila na rasvetljavanju afere "Bebe".

U izjavi dostavljenoj medijima, Stefanović je naveo da je inicijativa upućena 2. juna ove godine Republičkom javnom tužilaštvu i ministarstvima zdravlja, pravde, rada zapošljavanja boračkih i socijalnih pitanja i državne uprave i lokalne samouprave.

Stefanović kaže da je tom inicijativom zatraženo imenovanje predstavnika koji bi uzeli učešće u radu ove komisije.

Naveo je i da je MUP inicijativu pokrenuo pošto je primljen telefonski poziv Radiše Pavlovića koji se obratio u ime Udruženja za istinu i pravdu o bebama iz Kragujevca s molbom da se što pre reaguje u vezi sa aferom "Bebe".

izvor/telegraf

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter