Izvor:
22.07.2017 u 12:34
0

AMERIČKI AMBASADOR KAJLI SKOT:Podrška SAD evropskom putu Srbije i pomirenju u regionu!

Američki ambasador u Beogradu Kajl Skot ocenio je da je poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića Vašingtonu bila veoma uspešna i da je tom prilikom istaknuta podrška SAD evropskom putu Srbije i pomirenju u regionu.

Trenutno je najvažnije da dođe do normalizacije odnosa izmedu Beograda i Prištine i nadam se da ćemo uskoro videti neki napredak Briselskog dijaloga- rekao je Skot.

Ambasador ocenjuje i da je iz američke perspektiove ove poseta bila veoma uspešna.

– Mislim da je poseta bila veoma uspešna. U Vašingtonu je srdačno primljena odluka predsednika da na samom početku mandata poseti Ameriku.

Takođe je važna i spremnost potpredsednika Majka Pensa da razgovara sa predsednikom Vučićem i ponovi konzistentnost naše politike u regionu i našu podršku strateškim ciljevima Srbije koji se tiču integracije u EU i pomirenja u regionu – kazao je Skot.

izvor/informer.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter