Izvor:
29.07.2017 u 12:40
0

Vučić: Niko ne može da gazi dostojanstvo Srbije!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je večeras da je naša zemlja, svojim merama Francuskoj posle odbacivanja zahteva za izručenje Ramuša Haradinaja od strane suda u Kolmaru, želela da pokaže da niko ne može da gazi ponos i dostojanstvo države i njenih građana.
"Mi smo reagovali, ali sarađujemo sa Francuskom. Ako mislite da sam oduševljen odlukom francuskog pravosuđa što su pustili Haradinaja – nisam. Moj posao je da poštujem svoju zemlju i narod, kao i Ustav", odgovorio je on na pitanje novinara kakvi su efekti mera koje je predložio prema Francuskoj nakon puštanja Haradinaja.
"Nismo pravili mnogo buke. Nastavićemo da radimo sa Francuskom. Naša obaveza je, međutim, da pokažemo reakciju. Nije trebalo valjda da ne ragujemo i nastavimo pod motom ''živeli naši divni odnosi, super što nas niste poštovali'' “, kazao je Vučić.
Kako je rekao, svaki put će prema svakome kao predsednik odgovoriti tako da štiti interese Srbije, a ne neke druge zemlje.
"Za nas je to bila velika uvreda. Odgovorili smo malim merama, želeći da pokažemo da niko ne može da gazi ponos i dostojanstvo Srbije i njenih građana“, zaključio je on.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter