Izvor:
30.07.2017 u 01:50
0

Svi će doći u Niš i moraćemo da pravimo nove kongresne centre : ANGELA MERKEL I EMANUEL MAKRON DOLAZE U OVAJ SRPSKI GRAD!

Osim nemačke kancelarke, Nišlije će ugostiti francuskog predsednika Emanuela Makrona, italijanskog premijera Paola Ðentilonija…

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, uveren je da će nemačka kancelarka Angela Merkela pobediti na predstojećim izborima i da će iduće godine, ili 2019, doći u Niš, gde će, siguran je, biti održan jedan od narednih samita Berlinske inicijative.

Vučić je, posle otvaranja fabrike Leoni u Nišu, izrazio uverenje da će nemačka kancelarka pobediti na predstojećim nemačkim izborima, koji su zakazani za 22. septembar.

– Ja kada kažem da neko pobeđuje na izborima, on pobeđuje. Najbolje znam – rekao je Vučić.

On je ranije kazao da će Niš iduće ili 2019. biti domaćin jednog od sledećih samita u okviru Berlinske inicijative, a danas predočio da to znači da će Nišlije ugostiti Merkelovu, francuskog predsednika Emanuela Makrona, italijanskog premijera Paola Ðentilonija.

– Svi će doći u Niš i moraćemo da pravimo nove kongresne centre – poručio je Vučić.

izvor/telegraf

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter