Izvor:
09.08.2017 u 16:39
0

LJAJIĆ UPUTIO POZIV: „Sve stranke da kažu šta misle o pitanju Kosova!“

Pozivu predsednika države na unutrašnji dijalog o rešavanju pitanja Kosova treba da se odazovu sve stranke i kažu šta misle o tom važnom državnom pitanju, rekao je danas ministar trgovine, turizma i tekomunikacija Rasim Ljajić.

On je dodao da je to dobra inicijativa predsednika koju treba sve političke stranke da iskoriste.

"Ne treba više da se krijemo iza raznih floskula – ne damo Kosovo ili dajemo Kosovo. Svaka od stranaka treba da izađe sa stavom šta misli o tom važnom državnom pitanju. Mi smo kao stranka konkretno izašli", rekao je Ljajić.

Pojašnjava da se njihov predlog odnosi na stabilizaciju odnosa u tri faze, bez priznavanja, sa međuperiodom od pet godina da se vidi kako to funkcioniše.

"Nakon toga sa slede državne i međunarodne konferencije o rešavanju konačnog statusa Kosova", zaključio je on.

Izvor:Tanjug.rs
Foto:Twitter/javanews_al

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter