Izvor:
10.08.2017 u 14:04
0

Vučić o dijalogu sa Prištinom: Ništa nije završeno!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je jutros da što se tiče dijaloga Beograda i Prištine, ništa nije završeno.

"Ne mogu da govorim o nečemu što je gotovo, ali mogu o necemu što je važno za budućnost Srbije. Ako to možemo, a ja znam da su za to mali izgledi, znam i njih Albance, znam i nas Srbe, znam i zašto su male šanse. Ako ne bismo pokušali da uradimo nešto za budućnost Srbije, na drugačiji i bolji način, ne bi trebalo da se bavimo ovim poslom", rekao je Vučić.

Govoreći o kompromisnom rešenju, predsednik Srbije je kazao da nema kompromisa ako je jedna strana zadovoljna a duga nije.

"Mislim da je to jasno svima i mislim da je važno da svi počnemo da razmišljamo na drugačiji način i visoko postavljamo lestvicu", rekao je Vučić.

Tanjug
Foto: Twitter/Insajder_net

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter