Izvor:
13.08.2017 u 01:19
0

Vučić: Ne planiram odmor, iako bi svi da me se oslobode!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da nije planirao da ide na odmor, dodajući da ima dosta vremena da se odmara i čita.

On je, na konferenciji za štampu, posle razgovora sa predsedavajućim Komiteta za spoljne poslove Evropskog parlamenta i izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju Dejvidom Mekalisterom, rekao da je imao više vremena da čita i prethodnih dana.

„U popodnevnim satima nemam koga da srećem. Ne dolaze gosti iz inostranstva, a malo ko je i u zemlji. Sve obaveze završavam od 7 do 16, najduže 17 časova. Imam dosta vremena da se odmaram i nisam ništa posebno planirao“, rekao je on odgovarajući na pitanje da li planira da ode na odmor.

„Znam da bi svi da me se oslobode“, dodao je Vučić u šali.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter