Izvor:
30.08.2017 u 01:25
0

Biljana Popović Ivković u poseti Sloveniji: TEMA BORBA PROTIV TERORIZMA!

Na sastanku je bilo reči i o aktuelnoj bezbednosnoj situaciji u regionu i izazovima vezanim za problem iregularnih migracija.

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije Biljana Popović Ivković razgovarala je danas u Ljubljani sa državnim sekretarom Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Slovenije Boštjanom Šeficom o unapređenju saradnje dva Ministarstva u borbi protiv terorizma organizovanog kriminala.

– Terorizam je globalni problem. Čvrsta saradnja, kao i blagovremena i kontinuirana razmena informacija veoma su važni za pravovremeni odgovor na sve izazove i sprečavanje potencijalnih pretnji – istakla je Popović Ivković.

Ona je dodala da je Republika Srbija čvrsto opredeljena da učestvuje u svim procesima regionalne i međunarodne bezbednosti.

Popović Ivković i Šefic ocenili su da je saradnja srpske i slovenačke policije dobra i da Slovenija, kroz razmenu iskustava u reformskim procesima, posebno u okviru Poglavlja 24, može pomoći Srbiji u evropskim integracijama.

Na sastanku je bilo reči i o aktuelnoj bezbednosnoj situaciji u regionu i izazovima vezanim za problem iregularnih migracija.

izvor/telegraf.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter