Izvor:
30.08.2017 u 13:37
0

MILOVAN DRECUN: „Albanci nisu spremni da Srbima daju osnovna prava!“

Milovan Drecun ovog jutra je gost programa "Dobro jutro Srbijo".

On je izrevolitrano govorio o poslednjim dešavanjima na Kosovu i hapšenju Bogdana Mitrovića.

-Albanci nisu spremni da Srbima daju osnovna prava. Bilo je nekoliko drastičnih slučajeva grube povrede pravde, kao kada su uhapsili oca i sina gde je sin bio optužen za ratne zločine. Tada su skupljeni i lažni svedoci. Kada vidite te slučajeve, jasno je kakve poruke se šalju, to nije greška, već kampanja koja traje godinama, da se završi etničko čišćenje Srba.

Za nepovoljnu situaciju Drecun okrivljuje međunarodnu zajednicu na Kosovu:

-Ljudi odlaze na Kosovo, dobiju mandat, budu tu nekoliko godina imaju primanja, ne zanima ih pravda ni istina. Sećate se izjave Džefrija Rajsa? Kada je otišao sa pozicije rekao je da je Haški tribunal politički sud. A imate istu situaciju na Kosovu sa Euleksom. Korumpirani su svi. Ne smemo da zaboravimo da je do najvećeg prikrivanja činjenica u slučaju "Žuta kuća" došlo za vreme Kušnera. Zaista je problem sa tom međunarodnom administracijom svuda u svetu. Postoje časni ljudi, ali mnogi su spremni da urade sve samo da bi dobili mandat. Sve te misije su delimično uspešne ili neuspešne.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter