Izvor:
01.09.2017 u 14:07
0

VUČIĆ UVERAVA PROSVETARE: „Imaćete brzo veće plate!“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas zaposlenima u prosveti da će veoma brzo imati veće plate i da će se gledati da imaju što bolje uslove za rad.

Vucicć je to rekao u obraćanju učenicima i nastavnom osoblju Tehničke škole i Gimnazije "Mile Arsenijević Bandera" u Majdanpeku.

On je zamoilio učenike i zatražio od njih da budu marljivi i vredni da više rade i uče i slušaju nastavnike ali i da će se gledati da svima onima koji ih uče i učestvuju u tom procesu bude bolje i imaju bolji materijalni položaj i uslove rada.

"Imaćete veoma brzo svi, ne velike i ne dovoljne, ali svakako veće plate nego ikada" poručio je Vučić prosvetnim radnicima.

Izvor:tanjug.rs
Foto:Twitter/demistifikator

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter