Izvor:
01.09.2017 u 14:32
0

SELAKOVIĆ: „Frapiran sam komenatrima o predsedniku Vučiću na društvenim mrežama!“

Nikola Selaković, Generalni sekretar u kabinetu predsednika Republike Srbije, gostujući u jutarnjem programu Happy televizije, izrazio je zabrinutost zbog učestalih napada na Aleksandra Vučića na društvenim mrežama.

Brojne kritike koje stižu na račun predsednika, kao i javne osude raznih poznatih ličnosti, Selaković drži za potpuno neosnovane.

-Ja sam frapiran onim što vidim na društvenim mrežama. Kad smo mi u poslednjih 10, 20 godina imali o predsedniku republike iznošenje takvih frapantnih reči. Sa jedne strane ja mogu da kažem da sam ponosan što radim u timu čoveka koji se na to ne obazire, iako ga ljudski zaboli. Najgore u svemu tome je što je prisutan neki broj ljudi koji misli da je takav stav društveno prihvaćen i normalan. Predsednik Vučić je svima dostupna tema, ne poštuje se ni trunčica njegove privatnosti i zaista ne znam šta tu da kažem. Ali znajući Vučića on će dobiti još veći motiv da radi. Ali sud narodni će pokazati sve, rezultati njegovog rada su vidljivi, tu su obnovljene škole, bolnice… Srbija je prva u svetu po smanjenju nezaposlenosti. – rekao je on.

Selaković je ukazao na brojne rezulalte koje je do sada ostvario tim Aleksandra Vučića:

-Pogledajte Niš danas i pre par godina. Vidi se koliko je tu smanjena stopa nezaposlenosti i da se tu nešto radi. To je rezulatat političke stabilnosti i politike Aleksandra Vučića.

Naglasio je i da su za dalji prosperitet društva najbitnija dalja ulaganja što stranih investitora, kao i države.

-Srbija će biti onoliko moćna koliko je ekonomski jaka i politički ujedinjena. – zalkjučio je on.

Happytv.rs
Foto:Twitter/SR rad

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter