Izvor:
02.09.2017 u 14:12
0

VUČIĆ, BRNABIĆ, DODIK I CVIJANOVIĆ danas u Beogradu razgovaraju o Deklaraciji!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić sastaće se danas u Beogradu sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom i premijerkom RS Željkom Cvijanović.

Kako je Dodik ranije najavio oni će razgovarati o novim zajedničkim projektima i Deklaraciji o zaštiti i očuvanju srpskog naroda, kako bi se uspostavio zajednički fond za podršku srpskoj zajednici u regionu, ali i šire.

Početak sastanka zakazan je za 9.00, a Vučić, Brnbić, Dodik i Cvijanović obratiće se novinarima na zajedničkoj konferenciji za novinare u zgradi predsednika Srbije oko 10.00.

izvor/informer.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter