Izvor:
04.09.2017 u 01:55
0

OGLASIO SE I TRAMP: Severna Koreja je odmetnuta država koja očito razume samo jedno!

Od trenutka objave vesti o nuklearnom testiranju, čekala se reakcija Trampa koji je proteklih sedmica upućivao vrlo snažne pretnje Koreji.

Tramp je na svom Twitter profilu osudio postupak Severne Koreje poručujući da razgovor s njima očito nema smisla jer "oni razumeju samo jedno", jasno misleći na primenu sile.

– Severna Koreja izvela je veliko nuklearno testiranje. Njihove reči i ono što čine nastavljaju da budu veoma neprijateljski nastrojeni i opasni prema SAD.

– Severna Koreja je odmetnuta država koja je postala velika pretnja, ali i sramota za Kinu, koja pokušava da pomogne, ali joj baš ne uspeva.

– Južna Koreja smatra, kao što sam im i rekao, da njihovi razgovori sa Severnom Korejom o smirivanju situacije, neće uspeti. Severna Koreja razume samo jedno!

Informer.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter