Izvor:
04.09.2017 u 14:26
0

DARKO GLIŠIĆ: Ne važi više što južnije to tužnije!

Gost Jutarnjeg programa TV HAPPY bio je predsednik opštine Uba, Darko Glišić.

-Mi kada primetimo da se nešto dešava loše na lokalu, mi te ljude izbacimo. Izbacili smo jednog pre tri godine. Stalno pratimo-rekao je Glišić.

SNS je najjača stranka još od vremena devedesetih i SPS-a. Ono što je inreresantno, u Šapcu su i dalje najjača stranka ali nisu na vlasti. Ova vlast je mnogo uradila za manje opštine. Pokušavju neki da degradiraju predsednika Vučića na lolaknom novou ali to su samo nemoćni ljudi kaže Glišić.

-U mnogim opštinama Vučić ima veću popularnost nego stranka i to je dokaz da je mnogo uradio za Srbiju-istakao je Glišić za TV HAPPY.

U mnogim opštinama, Glišić kaže da se nijedan političar pre nije pojavio. Jedini je predsednik Vučić koji je posvetio pažnju Srbiji. Fabrike se otvaraju u Nišu,Lebanu i više ne važi ona floskula "što južnije to tužnije". Glišić kaze da je mnogo urađeno poslednjih godina i da to narod vidi i zahvalan je predsedniku.

-Može da bude naš koliko hoće al će biti sankconisan. U tome se razlikujemo mi od drugih stranaka-zaključio je na kraju gostovanja u Jutarnjeg programa TV HAPPY Darko Glišić.

pratita na na happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter