Izvor:
07.09.2017 u 00:12
0

IZETBEGOVIĆ: Vučić pomaže da se stvari na Balkanu poprave!

Bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović je, uoči sutrašnjeg susreta sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Sarajevu, izjavio da Vučića vidi kao političara koji će pomoći da se stvari na Balkanu popravljaju.

"Imaćemo tet-a-tet sastanak. Otvorićemo neka pitanja koja su možda osetljiva. Vidim Vučića kao jednog pragmatičnog i sposobnog političara koji će pomoći da se stvari na Balkanu popravljaju", kazao je Izetbegović za regionalnu televiziju N1.

Vučić će u BiH boraviti u četvrtak i petak, 7. i 8. septembra, u zvanicnoj poseti Bosni i Hercegovini, u prvoj bilateralnoj poseti Bosni i Hercegovini u svojstvu predsednika Srbije.

To će ujedno biti i prva poseta iz Srbije na predsednickom nivou nakon šest godina.

Vučić će se, između ostalih, sresti i sa Bakirom Izetbegovićem, članom Predsedništva Bosne i Hercegovine.

Tanjug
Foto: Twitter/haydaraliyildiz

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter