Izvor:
07.09.2017 u 20:43
0

BRNABIĆ O POVEĆANJU PLATA: O procentima kad se svedu svi računi!

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da se još ne zna koliko tačno će biti povećane plate i ko će dobiti najviše, te da će to biti poznato kad se svedu svi računi.

Dodala je i da nije izvesno da će za vojsku, policiju i BIA biti baš 10 odsto, već da je u pitanju njihov zahtev za tolikim povećanjem prema Ministarstvu finansija.

“To je dogovoreno kao zahtev ka Ministarstvu finansija i budžetu (povećanje od 10 odsto za bezbednosni sektor). Pričala sam jutros o tome sa ministrom Dušanom Vujovićem. Ne možemo u ovom trenutku govoriti o finalnim procenama, mi nemamo tu računicu”, rekla je Brnabić na pitanje novinara kako je bezbednosni sektor već saopštio da je dogovoreno povećanje za 10 odsto.

Ona ističe da se završava finalna računica i da će o finalnom procentu moći da se govori tek kada budu svedeni svi računi.

“U svakom slučaju ne bih sada licitirala , ne bih licitirala ni sa tim kome će biti najveće povećanje. Tako da samo polako sa tim. Tih 10 odsto je nešto što oni imaju kao predlog ka Ministarstvu finansija i mi ćemo to uzeti u razmetranje odnosno nije koančno zato što nemamo konačni budžet”, rekla je Brnabić.

Tanjug
Foto: novaekonomija.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter