Izvor:
08.09.2017 u 17:56
0

Vučićeva poruka Sarajevu: Nemojte od Srbije praviti bauka!

Nema potrebe da bilo ko od Srbije pravi "bauka", Srbija je iskren prijatelj Bosne i Hercegovine, poručio je danas predsednik Aleksandar Vučić na zavrsetku dvodnevne posete Sarajevu.

"Želim da kažem, posebno zbog bošnjačkih medija, da nema potrebe da od Srbije bilo ko pravi bauka. Ona je iskren prijatelj Bosne i Hercegovine. Pokušajte da razumete Srbiju, pokušajte da nekad uđete u naše cipele i videćete koliko sam govorio istinu", rekao je Vučić na zajedničkoj pres konferenciji sa predsedavajućim Saveta ministara BiH Denisom Zvizdićem u Sarajevu.

On je pozvao sve da pogledaju kako se Srbija ponašala prema BiH, da nije ničim dovela u pitanje njen teritorijalni integritet i da se nije mešala, niti se meša u njene unutrašnje stvari, već je konkretnim merama uvek želela da poboljša odnose.

Na svim mestima, dodao je, Srbija je govorila u prilog Bosni i Hercegovini, a od Bosne i Hercegovine očekuje isti takav prijateljski odnos.

Zahvalan je, dodao je, svim predstavnicima vlasti u BiH na dobrom prijemu, razumevanju i razgovorima.

"Niko od nas to ne traži, ali mi ćemo da se skoncentrisemo na budućnost i, ako u tome uspemo, doneće to mnoge dobre rezultate i Srbiji i BIH. Namera nam je da odnosi budu što bolji, uz što više međusobnog poštovanja i da se ljudi osete relaksirano", rekao je Vucić.

tanjug.rs
foto: rts.rs/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter