Izvor:
13.09.2017 u 01:38
0

Vučić: U oktobru nove faze unutrašnjeg dijaloga o KiM! (foto)

Predsednik Srbije Aleksandar Vućić izjavio je večeras da će u oktobru početi nova faza unutrašnjeg dijaloga o KiM, i istakao da je vreme da počnemo da razgovaramo o Kosovu i Metohiji, jer je to suština naše političke sadašnjosti, i naše budućnosti.

– U zavisnosti od našeg odnosa prema KiM imaćemo sigurniju ili manje sigurnu ne samo sadašnjost, nego i budućnost – rekao je Vučić u obraćanju građanima iz Predsedništva Srbije.

On je rekao da se dijalog institucionalizuje od oktobra i da će se odvijati u koncentricvcnim krugovima, te da očekuje da će biti tolerantan, uz poštovanje različitog mišljenja i uz učešće svih relevantnih aktera.

Istakao je i da je pripremljen iztveštaj o svemu što je urađeno u poslednje četiri godine u dijalogu, i istaknuti svi važni datumi od 1998. godine i Kristofera Hila, pa nadalje.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter