Izvor:
13.09.2017 u 13:19
0

VUČIĆ: Uvek sam se borio protiv burazerske politike!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je sinoć da neće dozvoliti nikome, pa tako ni Bogoljubu Kariću, da uništi i opljačka nijednu fabriku.

On je, na konfereniji za štampu, na pitanje kako komentariše namere Bogoljuba Karića da za jeftine pare kupi fabriku i zemljište, rekao da kod nas postoje procedure kupovine banaka i zemljišta.

Želja Karića da postane premijer je, legitimna, kaže, ali, kad je o biznisu reč – svi se moraju pomiriti s tim da se moraju poštovati procedure.

„Borio sam se uvek protiv te burazerske trgovine u kojoj dogovorite da nešto uzmete po najmanjoj ceni", naglasio je Vučić i istakao da ne zna da li su ti navodi o Kariću tačni.

Podsetio je da u Nišu nema nijedne fabrike, izuzev Fabrike duvana, koju nije on doveo lično, a doveo ih je sedam, pošto je tamo svojevremeno sve uništeno i opljačkano.

„Tako nešto neće biti dozvoljeno ni Kariću, a ni drugima", zaključio je Vučić.

izvor/tanjug

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter