Izvor:
25.09.2017 u 16:57
0

Darko Mladić za HAPPYTV otkriva: Britanci su priznali da su hteli da razbiju Republiku Srpsku! (VIDEO)

Sin Ratka Mladića, bivšeg generala vojske Republike Srpske Darko, otkrio je gostujući u Jutarnjem program Happy televizije “Dobro jutro Srbijo”, kako su britanske diplomate na sve načine pokušavale da unesu nemir u Bosnu i Hercegovinu posle Dejtonskog sporazuma. Ti podaci su od velike važnosti za suđenje generalu Ratku Mladiću jer su u suprotnosti sa optužnicom Haškog tribunala.

– Nekadašnji Visoki predstavnik UN u Bosni i Hercegovini Pedi Ešdaun i general Majkl Rouz, nedavno su u Gornjem domu britanskog parlamenta priznli kako su sa Amerikancima naoružavali Osamu Bin Ladena i njegovu Al Kaidu i između ostalog, mirovne procese u BiH. Iako je imao mandate da štiti Dejton, on je činio sve da se process pomirenja poremeti i da se BiH takoreći ujedini i na taj način Republika Srpska razbije. treba reći i da su im BiH i Kosovo bili uvertira za ono što je usledilo kasnije na Bliskom istoku, počev od Avganistana i Iraka – rekao je Darko Mladić.

On je potom, govoreći o svom ocu, otkrio detalje priprema za hapšenja generala Mladića.

– U tom period nisam se viđao sa svojom porodicom i rođacima jer sam znao da bi prateći mene mogli da steknu pogrešan utisak i da počnu sa maltretiranjem tih porodica. Moram istaći i da su mnogi ljudi mimo svoje volje učestvovali u hapšenju, a neki su čćak i davali lažne informacije o lokaciji na kiojoj se nalazi moj otac. Tako su, recimo, Dobrica Erić i Ljubivoje Ršumović u telefonskom razgovoru često isticali kako treba da se nađu na kafi i da se Ratko nalazi sa njima – izjavio je Darko i osvrnuo se na jednu od mnogobrojnih teorija zavere, kao što je ona koja govori da je požar na Hilandaru podmetnut jer se sumnjalo da se general Mladić krije u njemu:

– Pitao sam monahe manastira da li je to tačno i oni su rekli da nije. Razlog požara leži u činjenici da dimnjaci dugo nisu bili čišćeni i da je to bio uzrok katastrofe.

Gostovanje Darka Mladića i Milana Dinića, dopisnika “Svedoka” iz Londona, na Happy televiziji možete pogledati na našem Youtube kanalu.

happytv.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter