Izvor:
29.09.2017 u 15:05
0

STEFANOVIĆ: Povećenje plata u policiji!

Postoje realni uslovi za povećanje plate u policiji, odnosno bezbednosnom sektoru, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Strefanović.

"Očekujem da to povećanje može da bude kao što smo tražili 10 odsto", rekao je.

On je za RTS naglasio da je razgovarao sa premijerkom i predsednikom i da su se stekli uslovi za povećanje plate u bezbednosnom sektoru.

"Drago mi je da sada postoje realni osnovi. Očekujem da to može da bude 10 odsto, ono što smo mi tražili za bezbednosni sektor", rekao je Stefanović.

On je dodao da će osim povećanja plata raditi se na nabavci nove opreme i izgradnja jeftinijih stanova za ljude iz bezbednosnog sektora.

B92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter