Izvor:
11.10.2017 u 17:20
0

Pazarci izašli na ulice da pozdrave Vučića i Erdogana! (VIDEO)

Veliki broj građana Novog Pazara i okoline okupio se danas ispred Gradske uprave u tom gradu, kako bi pozdravio predsednike Srbije i Turske, Aleksandra Vučića i Redžepa Tajipa Erdogana, čiji se dolazak očekuje.

Skoro svaka zgrada u centru grada ukrašena je zastavama Turske i Srbije i bošnjačkom ili transparentom "Dobrodošli u Novi Pazar", "Vučić – Erdogan", dok preko puta Gradske uprave dominira transparent sa velikom slikom predsednika Turske, uz tekst "I za reči i za postupke" na turskom.

Veliki broj građana je u crvenom, ili nose marame ili šalove sa obeležjima Turske, a na Novopazaraskoj tvrđavi istaknute su zastave Turske, Srbije i Novog Pazara, a grad je ukrašen i balonima u bojama zastava dve zemlje.

Ispred Gradske uprave montirana je i velika bina sa transparentom na dva jezika "Novi Pazar – most prijateljstva", sa koje se očekuje obraćanje dva predsednika.

Prema protokolu, predviđen je sastanak predsednika Srbije i Turske sa gradonačelnicima i predsednicima opština Novi Pazar, Raška, Kraljevo, Sjenica, Tutin, Prijepolje, Nova Varoš i Priboj, kao i potpisivanje protokola između Grada Novog Pazara i Opštine Raška sa Turskom agencijom za saradnju i koordinaciju.

Nakon ceremonije potpisivanja predsednici Vučić i Erdogan prošetaće glavnom ulicom Novog Pazara.

tanjug.rs
Foto: tanjug/printscreeen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter