Izvor:
28.06.2016 u 23:54
0

CIPRAS O UZROCIMA KRIZE: EU je sama kriva za Bregzit!

Grčki premijer Aleksis Cipras izjavio je da je kriza uzrokovana odlukom Britanaca da izađu iz Evropske unije bila predvidljiva zato što je EU predugo zanemarivala ključne principe demokratije.

Cipras je po dolasku na vanredni samit lidera EU u Briselu rekao da je – Evropa zapala u predvidljivu krizu usled deficita demokratije i odsustva društvene kohezije i solidarnosti– prenela je agencija AP.

On je dodao kako se nada da će – ishod britanskog referenduma poslužiti kao poziv za buđenje Evrope

Premijer Grčke je, u otvorenom napadu na politiku EU, istakao da postoji potreba da se – mere štednje zamene merama rasta, da se podela zameni spajanjem, nezaposlenost dobrim radnim mestima, a beskonačni pregovori iza zatvorenih vrata transparentnošću i demokratijom

Tanjug
Foto: Twitter/Cipras

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter