parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

STEFANOVIĆ: Od Šabića očekujem izvinjenje!

Moje je da štitim ugled i lice svakog policajca u ovoj zemlji i policajci ako idu nekome na vrata, idu zato što imaju nalog, nema zaštićenih, niko nije u ovoj zemlji sveta krava, da ne može da mu se ode na vrata sa nalogom, kazao je ministar unutrašnjih poslova.

Nijedan policajac nije bio kod Poverenika za informacije od javnog značaja Rodoljuba Šabića, već je bila Komunalna policija, a budući da je Šabić rekao da je u pitanju policija, očekujem da se izvini, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

- Red je da se izvini, a sve ostalo nije u mojoj nadležnosti. Moje je da štitim ugled i lice svakog policajca u ovoj zemlji i policajci ako idu nekome na vrata, idu zato što imaju nalog, nema zaštićenih, niko nije u ovoj zemlji sveta krava, da ne može da mu se ode na vrata sa nalogom. Ako nema nalog, policajac neće ići, kao što nije ni bio - rekao je Stefanović, odgovarajući na pitanja novinara.

Prema njegovim rečima, nijedan pripadnik policije nije bio kod Šabića, te Stefanović očekuje da se Šabić izvini, jer je, prema njegovom mišljenju pogrešio.

- Po mojim informacijama, kod njega je bila Komunalna policija, ali pre svega, niko nije bio iz MUP-a. Naša polemika je o tome bila i ja očekujem od gospodina Šabića izvinjenje, zato što je rekao da je neko od policije bio na njegovim vratima. Niko iz policije nije bio na njegovim vratima - rekao je Stefanović.

Poverenik za informacije od javnog značaja Rodoljub Šabic objavio je juče na tviteru da se na njegovim vratima prethodne večeri pojavila policija, zbog "lažne prijave o divljoj gradnji".

 

Izvor: tanjug.rs
Foto: Twitter/ivadjuro

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30 Dobro jutro Srbijo
07:55 Vesti
08:00 TOP - SHOP
08:15 Dobro jutro Srbijo
10.55 Vesti
11:00 Parovi Jutarnja kafica
11:40 TOP - SHOP
12:05 Parovi Jutarnja kafica
12:45 Parovi Jutarnja Kafica
13:25 Parovi Jutarnja kafica
14:30 Beni Afet serija
15:45 Parovi - Live
16:20 Posle rucka
17:45 Telemaster
18:10 Kviz: Naslovna strana
19:10 UPOZNAJTE PAROVE
20:00 OŽILJCI RATA - Petrovačka cesta
21:35 Parovi