parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

Čedomir Jovanović za Happy: Bliže mi je ono što priča Vučić nego samozvani lideri opozicije!

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović bio je gost jutarnjeg programa Happy televizije.

Tom prilikom Jovanović se dotakao niza aktuelnih tema u našem društvu, uključujući i onu najbolniju – Kosovo i Metohija.

- Problem Kosmeta predstavlja našu šansu da se osvestimo. Stalno se žalimo kako nam je natea nepravda? Jeste, a šta se dešava sada u mjanmaru? Da li je nekoga briga za to? Mnogo je teško voditi zemlju danas, ne govorim to zbog Vučića, već tako vidim stanje stvari. Sve se svodi na balansiranje između Putina i Trampa i ako vam se jedan od njih dvojice namršti, zbrisaće i vas i sve okolo - rekao je Jovanović.

Predsednik LDP-a još jednom je izrazio svoje neslaganje sa ostatkom opozicije.

- Često se dešava da mi je ono što priča Vučić bliže od onoga što govore samozvani lideri opozicije. Politika koju on vodi je ona o kojoj sam pričao godinama unazad. Razlika između mene i ostatka opozicije što ja nisam opsednut Vučićem. Ako govorimo o promenama, treba znati da se Vučić mora pobediti jer sam sigurno neće otići. Dosta je bilo nesreća u ovde u poslednjhih 30 godina, želim da nma deca, kad mi već nismo, žive u miru – rekao je Jovanović.

On se potom osvrnuo i na brojne negativne novinske natpise u kojima se pominje njegovo ime.

- U ovom društvu očigledno prolazi samo ono što je loše. Pogledajte samo koliko je o meni neistina izrečeno i napisano. Više nije ni bitno proveriti šta je istina a šta laž. Na te stvari sam navikao, ali mi smeta što moja deca ponekad budu zadirkivana zbog mene – izjavio je Čedomir Jovanović.

 

happytv.rs
Foto: Facebook/LDP

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vesti



Podeli novost

HappyTV

Petak
04:30 Dobro jutro Srbijo
11:00 Parovi Live
11:55 Vesti
12:05 Parovi Live
12:55 Vesti
13:10 Parovi Live
14:05 Beni Afet serija
15:00 Parovi - Live
16:00 Posle rucka
17:00 Parovi Live
17:30 Telemaster
18:00 Kviz: Naslovna strana
18:30 UPOZNAJTE PAROVE
21:00 Parovi Nominacije
slede Parovi Live