Izvor:
19.10.2017 u 20:53
0

VUČIĆ: Ko o čemu, opozicija o pretnjama!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je danas navodne pretnje upućene bivšem gradonačelniku Draganu Ðilasu, ukoliko se kandiduje za gradonačelnika na predstojećim beogradskim izborima, istakavši da je to suština njihove, kako je rekao, pobedničke kampanje.

On je podsetio da je opozicija do sada već iznosila takve tvrdnje u izbornim kampanjama i zapitao ima li "još neki stručnjak" kome je neko pretio hapšenjem.

Podestio je da su o navodnim pretnjama u kampanjama govorili i Vuk Jeremić i Saša Jankovića, a nedavno i Rodoljib Šabić.

-Je l istina da je Vuk Jeremić počeo svoju kampanju sa tim da mu prete hapšenjem? Je l tako bilo? Jeste. Je l to isto rekao i Saša Janković da mu prete hapšenjem? Jeste, zapitao je i potvrdio predsedik Vučić.

Primetio je i da je Šabić nedavno govorio da mu prete hapšenjem, a potom kad je, kako kaže "malo dremnuo", poverenik je ustanovio da mu na vratima nije baš bila policija nego da su to bili komunalci.

-Je l tako bilo?, zapitao je predsednik i zaključio:

-Sve su to bile pobedničke kampanje. I ovo će biti jedna od tih pobedničkih kampanja.

Izvor: Tanjug.rs
Foto:Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter