Izvor:
23.10.2017 u 19:27
0

Dačić: Pobeda Srpske liste važan korak ka očuvanju KiM!

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić čestito je ubedljivu pobedu Srpskoj listi, koju je ostvarila na lokalnim izborima na Kosovu i Metohiji i istakao da je ona važan korak ka očuvanju KiM u okvirima Srbije.

"Želim da vam čestitam ubedljivu pobedu koju ste ostvarili na lokalnim izborima na Kosovu i Metohiji i na taj način dokazali da samo jedinstvom našeg naroda možemo da se izborimo za očuvanje državnih i nacionalnih interesa.

Našli ste se pred brojnim izazovima i velikim pritiscima, ali ste uspeli da odolite svim iskušenjima i napadima i na taj način ste napravili važan korak ka očuvanju KiM u okvirima Srbije. Udarili ste temelje naše borbe i omogućili da nastavimo da radimo u interesu srpskog naroda", navodi se u čestitki, saopsteno je iz SPS.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter