Izvor:
24.10.2017 u 13:04
0

Vulin: Izjave Jia – do sada najteži javni pritisak na Srbiju!

Ministar odbrane Aleksandra Vulina, povodom izjava u Beogradu zamenika pomoćnika državnog sekretara SAD Hojta Jia, kazao je da je to svakako do sada najteži javni i vrlo nediplomatski pritisak na našu zemlju i na naše pravo da samostalno odlučujemo.

"Ne znam kakva će biti pozicija i odgovor predsednika Vučića, ali sam siguran da će umeti da se izbori sa pritiscima kao što je uvek umeo i do sada", naglasio je Vulin u izjavi dostavljenoj sinoć Tanjugu.

Ali u svoje ime, rekao je Vulin, mogu da kažem da ovo nije izjava prijatelja i da ovo nije izjava čoveka koji poštuje Srbiju, koji poštuje našu politiku, koji poštuje naše pravo da odlučujemo.

"Srbija će svoje odluke donositi sama, bez obzira koliko bili veliki oni koji smatraju da mogu da odlučuju umesto nas", zaključio je Vulin.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter