Izvor:
26.10.2017 u 19:28
0

Predsednik Vučić na sastanku sa Florijanom Hanom!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa članom nemačkog Bundestaga Florijanom Hanom.

Pozdravljajući gosta, Vučić je rekao da zna da Han, koji je član nemačke Hrišćansko-socijalne unije (CSU), i njegova partija, nisu zadovoljni ishodom prošlih izbora u Nemačkoj.

Međutim Vucić je istakao da je osvajanje 38 odsto u Bavarskoj dobar rezultat i izrazio uverenje da će na sledećim izborima biti mnogo više.

Han je Vučiću rekao da njegova stranka nije sasvim zadovoljna ishodom izbora, jer, kao što i on želi, i nemačka partija čiji je član, teži da osvoji apsolutnu većinu.

„Trenutno smo veoma udaljeni od toga“, konstatovao je on dodajući da sada postoji problem da je CDU-CSU primorana da pregovara sa strankama koje su „maksimalno udaljene od nje“.

tanjug.rs
Foto: tanjug/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter