Izvor:
26.10.2017 u 22:00
0

BRNABIĆ: Srbija radi na putnoj i svakoj drugoj infrastrukturi više nego ikada!

Predsednica vlade Ana Brnabić izjavila je danas da Vlada Srbije radi na putnoj i svakoj drugoj infrastrukturi više nego ikada.

– Poukušavamo da Stignemo do svakog dela Srbije. To ide brzo, ali ne dovoljno koliko je potrebno. Dajemo sve od sebe, rekla je Brnabić odgovarajući da pitanje poslanika Muamera Zukorlića u vezi sa putnom infrastrukturom u Raškoj oblasti.

Premijerka, kojoj je ovo prvi put da sa članovima kabineta odgovara na pitanja poslanika, rekla je da joj je drago što je u Skupštini sa svojim timom, kako bi kroz odgovore predstavila šta je vlada uradili u prvih 100 dana.

Ona je ponovila da je izuzetno zadovoljna radom Vlade, ističući da je vlada pokazala da može da nastavi hrabro, bez stajanja, jer, kako kaže, Srbija nema vremena da gubi.

– Suočavamo se sa velikim brojem problema, nisam imala takvo mišljenje dok sam bila ministar, jer nisam mogla da sagledam celu situaciju, jer je Srbja nažalost bila zapuštena i zaboravljena i vođena na potpuno neprofesionalan način, rekla je Brnabić.

Upravo zbog toga, kako je rekla, vlada danas radi na izgradnji nedostajuće putne i svake druge infrastrukture više nego ikada.

Ona je iznela podatak da je od 2008. do 2013. godine izgrađeno oko 100 kilometara puteva poluprofilu, a da je od tada izgrađeno tri puta više autoputeva punog profila.

Kako je rekla, do 2012. godine rehabilitovano je 500 kilometara lokalnih puteva, a od tada još oko 700 kilometara i dodatnih oko 2.000 kilometara rekonstruisanih i izgrađenih državnih puteva.

Izvor: Tanjug.rs
Foto: novaekonomija.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter