Izvor:
04.07.2016 u 02:32
0

VUČIĆ: Tenzije će biti podignute, ali Srbiji predstoje ZLATNE GODINE!

t

Mir i stabilnost su najvažniji za ekonomski napredak poručio je premijer Aleksandar Vučić uoči samita lidera zapadnog Balkana i EU u Parizu i dodao da Srbiji predstoje zlatne godine velikog ekonomskog rasta i poboljšanja životnog standarda.

On je kazao da se radi na povećanju ugleda Srbije u svetu, kao i privlačenju stranih investitora, što, kako je istakao, doprinosi ekonomskom rastu države.

Sa visokim evropskim zvaničnicima, Vučić će, kako je rekao, razgovarati o politici, ekomomiji i evropskom putu naročito posle Bregzita.

Podsetivši da se 11. jula obeležava zločin u Srebrenici, dok je 4. avgusta obeležavanje akcije "Oluja", na jedan način u Srbiji, a na drugi u Hravtskoj, Vučić je kazao da sa predstavnicima BiH i Hrvatske razgovarati kako da se sve to prevaziđe

Ponovo će tada tenzije biti podignute. Te stvari moramo da prevaziđemo, jer umesto da stalno pričamo o 1995. godini, bolje da pokušamo da pričamo o 2025. i svemu što treba da uradimo da bi tada bili zemlje s najvišim rastom – istakao je premijer.

Tanjug
Foto: Twitter/The Peninsula

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter