Izvor:
08.11.2017 u 00:55
0

VUČIĆ SA FABRICIJEM: Srbija će učiniti sve što je potrebno kako bi postala deo EU!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas u razgovoru sa šefom Delegacije EU u Srbiji Semom Fabricijem da je prioritet Srbije članstvo u EU i da će Srbija učiniti sve što je potrebno kako bi postala deo evropske porodice.

Srpski predsednik je, takođe, naglasio da je važno da se pre nove runde pregovora Beograda i Prištine počne sa sprovođenjem dela Briselskog sporazuma o Zajednici srpskih opština, jer je prošlo već 1.670 dana od predviđenog roka za sprovođenje odluke.

Kako je navedeno u saopštenju, Vučić i Fabrici razgovarali su o evropskom putu Srbije, situaciji u regionu, vladavini prava i slobodi medija.

Dvojica sagovornika istakli su važnost koju jačanje pravosudnog sistema i vladavine prava imaju u ispunjavanju evropskih standarda, ali i privlačenju novih stranih investicija u Srbiji.

Tokom susreta bilo je reči i o doprinosu Srbije regionalnoj saradnji, pomirenju i stabilnosti, što je ocenjeno kao, takođe, veoma važno za ekonomski napredak celog regiona, saopštila je Pres služba predsednika.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter