Izvor:
08.11.2017 u 14:31
0

DAČIĆ O BEOGRADSKIM IZBORIMA: Antić ili Mrkonjić kandidati za gradonačelnika!

Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je za današnji "Srpski telegraf" da će Aleksandar Antić ili Milutin Mrkonjić biti kandidati te stranke za gradonačelnika Beograda na predstojećim beogradskim izborima.

On je to dodao da će o izborima u Beogradu socijalisti razgovarati sa koalicionim partnerima iz Srpske napredne stranke.

"Zasad postoje dve varijante – da idemo zajedno kao koalicija, kao što je bio slučaj na predsedničkim izborima, ili će to biti dve liste – jedna SNS, druga SPS. Ukoliko se dogovorimo za ovu drugu opciju, boje socijalista braniće Antić ili Mrkonjić, koji su ranijih godina bili naši kandidati za gradonačelnika", rekao je Dačić.

Kako "Srpski telegraf" navodi, pominje se i potencijani savez SPS-a sa još jednom strankom vladajuće koalicije – Socijaldemokratskom partijom Srbije Rasima Ljajića.

izvor:tanjug.rs
Foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter