Izvor:
09.11.2017 u 18:16
0

Vučić: Odluka o vanrednim izborima naredne nedelje!

Predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić kaže da će verovatno sledeće nedelje njegova stranka doneti odluku o vanrednim izborima.

Vučić je ponovio da on nije za tu opciju jer smatra da bi izbori skrenuli pažnju sa velikih problema i ključnih pitanja koje je potrebno rešavati u narednih godinu-dve.

Takođe, rekao je da je SNS izgubila predsedničke izbore u Beogradu, ali je ubedljivo pobedila u ostatku Srbije i da "ne bi bilo fer da se na lokalnim izborima pokrivaju republičkim".

"Ako izgubimo nije nikakav probelm, na kraju se živi od dela koja ste ostavili", poručio je on.

Vučić je rekao da je potrebno "pokazati ozbiljnost", jer SNS ne treba da "liči na one koji se kriju iza psovki upućene njemu".

"Tu nema politike, oni misle da je to dovoljno za osvajanje glasova", rekao je Vučić.

Lider naprednjaka je ponovio i da većina u SNS ipak smatra da bi trebalo raspisati vanredne izbore, a njihov argument je da bi posle toga stigle "četiri godine potpunog mira".

"Tako bismo 2022. godine imali i predsedničke i republičke i važne lokalne izbore, bilo bi dovoljno vremena da se završi posao pristupanja EU. To je snažan argument, ali ostao sam pri svom. Verujem da ćemo imati rešenje sledeće nedelje", rekao je Vučić.

Predsednik SNS je rekao i da su ga pojedini iznenadili po broju osvojenih glasova u Beogradu na predsedničkim izborima.

"Neki su dobili neočekivano mnogo glasova, ali neka ne brinu, nećemo im uzeti nijedan glas, kao što nismo ni tada. A ako oni zovu nekog sa strane, jer ne mogu da obezbede birališta u Beogradu, ne znam šta da kažem", rekao je Vučić.

b92.net
Foto: Twitter/InSerbiaNetwork, arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter