Izvor:
12.11.2017 u 14:02
0

VUČIĆ: Odluka o izborima sledeće nedelje! (foto)

– Odluku o izborima saznaćete brzo, već u sledeću subotu, kada će biti održane sednice Predsedništva i Glavnog odbora SNS – rekao je Vučić.

Predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić kaže da će odluka o izborima, beogradskim i eventulano parlamentarnim, biti doneta naredne subote kada će biti održane sednice dva glavna organa Srpske napredene stranke.

– Odluku o izborima saznaćete brzo, već u sledeću subotu, kada će biti održane sednice Predsedništva i Glavnog odbora SNS.To će biti dan kada će biti doneta konačna odluka o tom pitanju. Svestan sam da smo vrlo blizu poraza na gradskim izborima. To ne znači da nisam zadovoljan rezultatima našeg rada i da se nećemo boriti da na izborima postignemo što bolji rezultat – rekao je Vučić.

Borim se za suverenu Srbiju, bez obzira na cenu

Niko ne voli Srbiju više od nas, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ističući da je spreman da se za suverenost i samostalnost Srbije bori bez obzira na to koliku cenu će morati da plati zbog toga.

Na pitanje da prokomenariše to što se Srbija po ko zna koji put u istoriji našla u procepu između velikih sila i njihovih interesa i da li postoji način da se zaštitimo, Vučić kaže:

– Ljudi u Srbiji moraju da znaju da atmosfera u kojoj vodimo spoljnu i unutrašnju politiku nije nimalo laka i prosta. Kada vide pritiske sa raznih strana to je zato što predstavnici tih zemalja zastupaju interese svojih država, a ne zato što mnogo vole Srbiju.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter