Izvor:
15.11.2017 u 19:32
0

Vučić posle sastanka sa Mogerinijevom: „Dobili smo podršku za ubrzanje puta Srbije u EU“!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, posle sastanka sa Federikom Mogerini, da je šefica EU diplomatije dala snažnu podršku za ubrzanje EU puta Srbije.

"Složili smo se da su stabilnost i mir najvažniji za Srbiju i za Evropsku uniju", rekao je Vučić novinarima.

On je sa Mogerini razgovarao u sedištu Evropske komisije, a iz kancelarije Federike Mogerini uoči susreta je najavljeno da će osnovne teme razgovora biti odnosi Srbije i EU, napredak Srbije na putu ka EU, situacija u regionu kao i dijalog o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine.

Posle bilaterale sa šeficom EU diplomatije, predsednik Vučić imaće bilateralni sastanak sa generalnim sekretarom Alijanse Jensom Stoltenbergom i učestvovati na sastanku Severnoatlantskog saveta u sedištu NATO u Briselu.

tanjug.rs
Foto: twitter/predsednikrs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter