Izvor:
16.11.2017 u 16:36
0

VUČIĆ O IZETBEGOVIĆEVOJ IZJAVI: Sada znamo i šta nam misli, takve reči se ne govore lako!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da sada znamo šta nam Bakir Izetbegović misli i želi i da je bolje da je rekao "da" a ne "nadam se da" jer ovo pokazuje lični odnos prema tome.

– Lakše bih zaista podneo da je bila ta prva formulacija u kojoj je rečeno da je on izjavio to "da". Mi želimo dobre odnose sa BiH. A to što oni šalju glumce i analitičare da pričaju loše o meni ne shvataju da neće imati u Srbiji nikoga boljeg od mene ko će više podržavati teritorijalni integritet BiH", rekao je Vučić.

On je rekao da neće otkazivati posetu tročlanom Predsedništvu BiH.

– Šta bismo dobili tom posetom? Razgovaraćemo i sa Bakirom. Ali sada znamo šta nam misli i šta želi. Uzećemo u obzir ono što je izgovoreno. Nikome nismo pretili, nikoga nismo uvredili – rekao je Vučić i dodao:

– Imamo četiri tačke na dnevnom redu sednice Saveta za nacionalnu bezbednost. Ne očekujem nikakve dramatične odluke. Za nas je važno da budemo odgovorni šta se kod nas dešava –

On je napomenuo da je zadovoljan sastancima u Briselu ali i dodao da nam predstoje drtastične promene.

– EU neće dozvoliti da Srbija postane punopravna članica Unije bez pravno obavezujućeg dokumenta na kraju procesa normalizacije odnosa sa Prištinom. Morate da izvršite normalizaciju stanja, kako oni to kažu – rekao je Vučić i dodao da, kako god da se to tumači, to je ono što EU očekuje.

-Nije to priznanje, niko to ne govori na taj način. Govore između redova, ali ne na taj način, ali ovo je ono što ja mogu da vam kažem – rekao je predsednik novinarima u Aranđelovcu.

Tanjug
Foto: Twitter/FOSmedia.me

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter