Izvor:
16.11.2017 u 21:00
0

Stefanović posle sastanka Saveta za nacionalnu bezbednost: „Sasvim dobro smo razumeli Izetbegovića“!

Nastavljamo da gradimo najbiolje odnose i da razgovaramo sa svima kako bismo očuvali mir i sve ono što smo do sada postigli, rekao je ministra Stefanović.

On je dodao da je na današnjoj sednici Saveta za nacionalnu bezbednost bilo reči o situaciji na Kosovu i Metohiji, pregovorima u Briselu, rekao je Stefanović novinarima.

"Analizirana je bezbednosna situacija u našem regionu, kao i u okolnim zemljama. Želimo da očuvamo mir i stabilnost, to ostaje jedan od najvažnijih prioriteta naše zemlje", rekao je Stefanović.

Kaže, da će u tom cilju Srbija pratiti situaciju u regionu i preduzimati mere neophodne za očuvanje teritorijalnog integriteta države.

On je podsetio da će biti značajne posete Predsedništva BiH početkom decembra kao i poseta predstavnika državnog vrha Rumunije, Bugarske i Grčke sa kojima će se razgovarati o dobrosusedskim odnosima.

Minsitar je rekao da je na sednici bilo reči i o materijlanom položaju pripadnika snaga bezbednosti, modernizaciji opreme i naoružanja, ali i Radnoj grupi koja će raditi na rešavanju problema stambenog pitanja pripadnika snaga bezbednosti.

tanjug.rs
Foto: Twitter/ivadjuro, arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter