Izvor:
17.11.2017 u 21:53
0

IVICA DAČIĆ O PRESUDI ZA PALJENJE AMERIČKE AMBASADE: Ne mešam se u sudske odluke!

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas, povodom presude za paljenje ambasade SAD 2008. godine, da ne može da se meša u sudske odluke.

– Naravno da je to pitanje kompleksno i treba imati u vidu našu zelju da se procesuiraju svi koji su odgovorni za to krivično delo – rekao je Dačić na zajedničkoj pres konferenciji sa premijerom Gvineje Bisao Umarom Sisokom Embalom, upitan da prokomentariše stav američkog "Stejt departmenta" o presudi za paljenje amabasade SAD.

"Stejt department" je saopštio da je razočaran presudama za paljenje ambasade SAD, navodeći da nijedan od optuženih nije osuđen na zatvorsku kaznu, bez obzira na to što je jedna osoba poginula, a materijalna šteta ogromna.

Viši sud u Beogradu osudio je u utorak na uslovne kazne zatvora od po pet i šest meseci cetvoricu mladica zbog bacanja kamenica na americku ambasadu 2008. godine u Beogradu posle mitinga "Kosovo je Srbija", dok je trojicu oslobodio od optužbi.

Izvor: Tanjug
Foto: sps.org.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter