Izvor:
11.12.2017 u 16:35
0

VUČIĆ: „Zamislite koliko je Janković popularan u Mionici!“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je, povodom najave Vuka Jeremića i Saše Jankovića da će bojkotovati lokalne izbore u pojedinim opštinama, rekao da oni na izbore u nekim mestima ne idu, jer tamo nemaju nikog.

– Zamislite koliko je Janković popularan u Mionici…Ne mogu nikog živog da nađu tamo – rekao je Vučić

On se osvrnuo na izjave Jankovića i Jeremića da neće na lokalne izbore u pet opština jer je, kako navode, nasilna kampanja:

– A, nije nasilna u Beogradu?. Pa kažu, ''strašno je nasilna kampanja u Beogradu, ali će izdržati'' – primetio je Vučić.

Ukazao je da oni ne mogu da nađu kandidate u Mionici, Kostolcu, Negotinu, Preševu.

– Tvrde da mi imamo većinu u Preševu, a mi ćemo se boriti za prelazak cenzusa. Srba nema u Preševu – dodao je on.

Podsetio je da su neki od njih kandidate imali na lokalu u Kruševcu juče, a da je na izborima za članove Saveta Mesne zajednice SNS osvojio čak 98,5 odsto.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter