Izvor:
16.12.2017 u 05:00
0

VUČIĆ O UPADU HRVATSKIH HULIGANA NA DERBI: Počeli su da govore od koga i koliko novca su dobili!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je više lica iz Republike Hrvatske uhapšeno u vezi sa incidentima tokom fudbalske utakmice Partizan-Crvena zvezda.

Na pitanje srpskih novinara tokom posete Havani koliko je hrvatskih državljana uhapšeno i da li će neki biti pušteni ili deportovani, Vučić kaže:

– Više lice uhapšeno, nije jedno ili dvoje. Da li šest ili sedam? Značajno veći broj lica je bio prisutan iz Republike Hrvatske.

Kako je dodao, neki od njih su već počeli da govore o tome kako su dobili taj novac, i koliko novca su dobili da u tome učestvuju. Dodao je da će nadležni organi govoriti o tome.

– Ali kada pitate da li će biti pušteni, ja bih rekao da je neko te kriminalce ''pustio s lanca'' a da je sada vreme da ih neko prizove poznavanju prava i da se metaforički izrazim da ih malo ''priveže''.

Da ne ugrožavaju više ne samo fizički integritet drugih ljudi već i da ne učestvuju u mnogo težim stvarima od onoga kako to na prvi pogled izgleda- kaže Vučić.

Kako je dodao, "imaće priliku da se odmore od svojih brojnih aktivnosti".

– A koliko će to da traje i da li će da traje zavisi od tužioca i od sudija ako bude postupka, prekršajnog ili krivičnog – zaključio je on.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter