Izvor:
17.12.2017 u 02:12
0

Han: Naredna godina ključna u procesu pristupanja Balkana!

Naredna godina biće ključna u procesu pristupanja zemalja Zapadnog Balkana, poručio je evropski komesar za susedsku politiku i proširenje Johanes Han tokom govora u grčkom institutu "Helenska fondacija za evropsku i spoljnu politiku".

Han je u govoru, koji je održao u petak, naglasio da će 2018. godina biti ključna godina i prilika za promociju pristupanja EU Zapadnog Balkana.

On je dodao da EU mora ponovo da pokrene proces proširenja time što će ubediti zemlje kandidate i države članice EU da su evropske integracije u interesu obe strane, prenela je grčka agencija ANA.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter