Izvor:
17.12.2017 u 16:46
0

PREDSEDNIK SRBIJA ALEKSANDAR VUČIĆ: Nadam se da će biti dobrih vesti iz Moskve!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će se u utorak, 19. decembra, u Moskvi sastati sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom i da se nada da će biti dobrih vesti za Srbiju nakon te posete.

Vučić sutra putuje u posetu Moskvi.

Kako je rekao, već sutra, prvog dana posete, imaće važne sastanke, obići tamošnji Naučno-tehnološki park, a zatim će dodeliti orden koji je bivši predsednik Tomislav Nikolić posthumno dodelio nekadašnjem ambasadoru Rusije u UN Vitaliju Čurkinu, velikom prijatelju Srbije.

"Zatim, 19. decembra imam veliki i važan sastanak sa Putinom i nadam se da će biti dobrih vesti za Sbiju", rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara u Grdeličkoj klisuri, gde je obišao radove na Koridoru 10.

Izvor: Tanjug
Foto: Twiter/Savet za Bezbednost

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter